GESMEDE UITHANGBORDEN

Een handgesmeed uithangbord of naambord met uw logo of bedrijfsnaam hangt dicht bij uw winkelingang  – aan de boven- of zijkant van uw pand. Een goed reclamebord heeft een duidelijk herkenbaar logo of naam van uw bedrijf en gelijke uitstraling. De leesbaarheid van degelijk gesmede uithangborden waar de beugels en het bord handmatig zijn vervaardigd of gesmeed  zijn goed zichtbaar tot 75 meter. Dit is vaak voldoende om voetgangers naar uw zaak of winkel te laten komen of uw bedrijf te herkennen.

EIGEN PRODUCTIE

De gesmede uithangborden produceren wij in elke vorm, vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Maar ook in een door u aan te geven vorm. Ook is er de mogelijkheid deze te laten smeden. De muursteun en beugel worden ook handmatig gesmeed en wordt in een RAL kleur gepoedercoat.

Wanneer u uw idee aangeeft kunnen wij met u tot het gewenste resultaat komen. Vooraf maken wij een digitale tekening zodat u precies ziet wat u krijgt.

MONTAGE MOGELIJKHEDEN

Voor de montage kunt u ook bij ons terecht, wij monteren door het hele land. Vooraf kunnen wij hiervoor een prijs afgeven.

Met een ledspotje bevestigd aan het uithangbord zorgt u voor 24/7 zichtbaarheid in het straatbeeld. Uw onderneming is direct te vinden door de verlichting die het uithangbord aanlicht.

Stuur uw eigen idee, uw logo en huisstijl-kleurnummers per email naar ons dan ontvangt u de digitale tekening en bespreken wij met u de mogelijkheden.

VOORBEELDEN VAN GESMEDE  UITHANGBORDEN

De uithangborden met degelijk gesmede uithangborden waar de beugels en het bord handmatig
zijn vervaardigd of gesmeed is slechts één model van onze mogelijkheden!

OVER ONS

Wij zijn de grootste uithangbordenleverancier van de Benelux en hopen u een mooie impressie van onze uithangborden te kunnen geven. Wat u ziet op onze website is maar een beperkt overzicht van de uithangborden die wij produceren.

Met een uithangbord wordt uw onderneming zichtbaar en vindbaar in het straatbeeld voor klanten en passanten. Met ons team van professionals komen wij uw uithangbord op afspraak bevestigen.

Contactformulier

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de uithangborden? Neem contact met ons op, stel uw vraag dan kunnen wij u voorzien van een passend antwoord en/of voorstel.

Pin It on Pinterest

Share This