MONTAGE VAN DE UITHANGBORDEN

Montage van de uithangborden op verschillende manieren. Veelal met gebruik van RVS houtdraadbouten. Dit zijn bouten met een 6 kantige kop die met een steeksleutel of baco worden vastgeschroefd.

Of met een stokschroef die eerst in de gevel wordt geschroefd en dan daarop een dopmoer van RVS of messing. Dit geeft een mooier resultaat (zichtbaarheid) van de montage.

De lengte van de houtdraadbouten en stokschroeven is afhankelijk van het gewicht van het uithangbord. Veelal worden de houtdraadschroeven in een stenen muur gedraaid, hiervoor zullen eerst de juiste pluggen moeten worden ingeboord. Wanneer de houtdraadschroeven in een houten muur (gevel) zouden moeten worden ingedraaid is het aan te bevelen om deze eerst voor te boren.

Montage van de uithangborden op een verantwoorde manier.

Hieronder ziet u de verschillende uitvoeringen.

Voorbeelden van de montage materialen

 

Uw uithangbord door ons gemonteerd

Ook kunnen wij uw uithangbord komen monteren op locatie.

Wanneer u de locatie aangeeft kunnen wij u hiervoor een prijsopgaaf doen toekomen.

 

OVER ONS

Wij zijn de grootste uithangbordenleverancier van de Benelux en hopen u een mooie impressie van onze uithangborden te kunnen geven. Wat u ziet op onze website is maar een beperkt overzicht van de uithangborden die wij produceren.

Met een uithangbord wordt uw onderneming zichtbaar en vindbaar in het straatbeeld voor klanten en passanten. Met ons team van professionals komen wij uw uithangbord op afspraak bevestigen.

Contactformulier

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de uithangborden? Neem contact met ons op, stel uw vraag dan kunnen wij u voorzien van een passend antwoord en/of voorstel.

Pin It on Pinterest

Share This