STALEN STOEPBORDEN EN STRAATRECLAME BORDEN

Stalen stoepborden. Bent u eigenaar van een horecagelegenheid, een winkel of een salon dan is wellicht een stoepbord passend. Met een stoepbord maakt u uw onderneming beter zichtbaar voor klanten en voorbijgangers. Onze stoepborden zijn van staal gemaakt en gepoedercoat op maat. Deze produceren wij geheel in eigen beheer en geheel naar uw wens.

Plaatstaal geheel in vorm gesneden, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of welke vorm dan ook, maar ook in doosvorm en daarna gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur.

EIGEN PRODUCTIE

De straatborden produceren wij in elke vorm, vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Maar ook in een door u aan te geven vorm. Wanneer u in uw idee aangeeft kunnen wij met u tot het gewenste resultaat komen. Vooraf maken wij een digitale tekening zodat u precies ziet wat u krijgt.

MONTAGE MOGELIJKHEDEN

Het bord wordt geleverd met een stalen houder die je uit kunt klappen en op de grond kunt zetten. Ons team van professionals voor u komt bevestigen.

 

 

Elke bord kunnen wij vervolgens met uw bedrijfsnaam en of logo voorzien in vele kleuren. Wij werken uitsluitend met een hoogwaardige folie van Avery Dennison 900 serie Super Cast.

Hierop kunnen wij 12 jaar garantie afgeven. Wanneer u uw tekst en/of bedrijfslogo digitaal aanlevert, maken wij voorafgaand aan productie altijd eerst een digitale proefdruk ter controle. Zo ziet u precies wat u krijgt geleverd.

*Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt.

Breng uw eigen idee en stuur ons een email met uw logo en huisstijl kleurnummers dan maken wij voor u een gratis digitale proefdruk.

Contactformulier

OVER ONS

Wij zijn de grootste uithangbordenleverancier van de Benelux en hopen u een mooie impressie van onze uithangborden te kunnen geven. Wat u ziet op onze website is maar een beperkt overzicht van de uithangborden die wij produceren.

Met een uithangbord wordt uw onderneming zichtbaar en vindbaar in het straatbeeld voor klanten en passanten. Met ons team van professionals komen wij uw uithangbord op afspraak bevestigen.

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de uithangborden? Neem contact met ons op, stel uw vraag dan kunnen wij u voorzien van een passend antwoord en/of voorstel.

Pin It on Pinterest

Share This