+31 (0) 20 482 17 24 info@uithangbordenfabriek.nl

Uithangborden in vorm met muurbeugel

Onze uithangborden in een vorm met een muurbeugel zijn van staal gemaakt en gepoedercoat op maat. Deze produceren wij geheel in eigen beheer en geheel naar uw wens.

Plaatstaal geheel in vorm gesneden, vierkant, rechthoekig, rond, ovaal of welke vorm dan ook, maar ook in doosvorm en daarna gepoedercoat in elke gewenste RAL kleur.

Het uithangbord in uw gewenste vorm wordt geleverd met een muurbeugel die ons team van professionals voor u komt bevestigen.

Voor de montage van uw uithangbord hebben wij diverse mogelijkheden en monteren wij de muurbeugel tegen de gevel met rvs houtdraadbouten of met stokschroeven. Deze kunnen dan worden afgedopt met een messing of RVS dopmoer. Het is net het detail wat het uithangbord helemaal afmaakt.

Het uithangbord kunnen wij vervolgens met uw bedrijfsnaam en of logo voorzien in vele kleuren. Wij werken uitsluitend met een hoogwaardige folie van Avery Dennison 900 serie Super Cast.

Hierop kunnen wij 12 jaar garantie afgeven. Wanneer u uw tekst en/of bedrijfslogo digitaal aanlevert, maken wij voorafgaand aan productie altijd eerst een digitale proefdruk ter controle. Zo ziet u precies wat u krijgt geleverd.

*Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoemd, is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt.

staal uithangbord rumah yoga in vormgesneden en gepoedercoat
staal uithangbord rumah yoga in vormgesneden en gepoedercoat

Ons Werk

In onze portfolio vind u nog meer foto’s van voorbeelden van uithangborden in vorm met muurbeugel en andere modellen zoals uithangborden met verlichting, gesmeed of met een haakse hoek. Er zijn diverse mogelijkheden om uw uithangbord geheel naar uw eigen wens te laten maken.

staal uithangbord rumah yoga in vormgesneden en gepoedercoat