+31 (0) 6 274 26 766 info@uithangbordenfabriek.nl

De Uithangborden Fabriek.

Welkom op onze pagina De Uithangborden Fabriek.

Dit is ons eerste nieuwsbericht. Wij hopen u een mooie impressie te tonen over de uithangborden die wij produceren. Het overzicht is maar een beperkt overzicht van de uithangborden die wij produceren. Zo zijn alle maten mogelijk die u maar aangeeft. Het is ook mogelijk om de platen in vorm te snijden. Zo ook de muurbeugels die wij geheel op maat en in elke vorm kunnen produceren.

Wij produceren alle uithangborden in eigen beheer. De borden en muurbeugels geheel op maat in staal. De uithangborden worden geschoopeerd en daarna gepoedercoat in vrijwel elke kleur die u aangeeft. Vervolgens wordt uw logo of tekst aangebracht in een folie. de folies die wij gebruiken zijn 7 jaar gegarandeerd. Ook is het mogelijk om de uithangborden te voorzien van led verlichting. Hiervoor gebruiken wij subtiele Led spots die boven het uithangbord komt. De led’s zijn 12 volt, een transformator leveren wij hiervoor mee.

Ook kunnen wij de uithangborden leveren in een ander materiaal. Te denken aan corten staal, roestvrijstaal of messing. Corten staal is een vandaag de dag een veel gebruikt materiaal. Het corten staal heeft een roestig oppervlak wat een mooie egale roest bruine kleur heeft. Het geeft een nostalgische ogende uitstraling.

Roestvrijstaal heeft meer een strakke uitstraling en behoeft geen onderhoud. Eens in het halfjaar schoonmaken is voldoende. Messing geeft weer een heel andere beleving. Het heeft weer iets authentieks. De messing platen worden veelal gegraveerd op een behoorlijke diepte en kunnen zwart worden ingelakt. Inmiddels hangen er door het hele land en zelfs België vele uithangborden door ons vervaardigd.

Wanneer u interesse heeft kunnen wij u geheel vrijblijvend van advies voorzien en een offerte.

Voor meer informatie kijk u op onze contact pagina https://uithangbordenfabriek.nl/contact/

Kijk ook eens op onze pagina: http://patrickdeletter.nl/uithangborden-in-staal-gepoedercoat-op-maat/