VERLICHT UITHANGBORD IN DOOSVORM

Het uithangbord of naambord met het uw logo of bedrijfsnaam hangt dicht bij uw winkelingang  – aan de boven- of zijkant van uw pand. Een goed reclameboard heeft een duidelijk herkenbaar logo of naam van uw bedrijf en gelijke uitstraling. De leesbaarheid van door ons geproduceerde uithangborden die u ook in doosvorm met  muurbeugel kunt laten maken en door ons laten monteren op uw gevel of muur zijn goed zichtbaar tot 100 meter. Dit is vaak voldoende om voetgangers naar uw restaurant of winkel te laten komen en uw bedrijf te herkennen in het straatbeeld.

De uithangborden produceren wij in elke vorm, vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Maar ook in een door u aan te geven vorm. Ook is er de mogelijkheid deze te verlichten. Dit kan met ledverlichting in het uithangbord die van binnenuit verlicht. Deze optie wordt gebruikt in de doosvormige lichtboxen. De led’s zijn 12 volt dus verbruiken nauwelijks energie. Een trafo wordt altijd bijgeleverd.

EIGEN PRODUCTIE

De uithangborden produceren wij in elke vorm, vierkant, rechthoekig, ovaal of rond. Maar ook in een door u aan te geven vorm. Ook is er de mogelijkheid deze te verlichten. Dit kan middels led verlichting in de doosvorm die vanuit binnen-uit het uithangbord verlichten. De muursteun wordt in een RAL kleur gepoedercoat. Wanneer u in uw idee aangeeft kunnen wij met u tot het gewenste resultaat komen. Vooraf maken wij een digitale tekening zodat u precies ziet wat u krijgt.

uithangbord met gepatineerde messing letters
BOX-gelaserd-uithangbord
uithangbord met haakse muurbeugel
staal uithangbord in vorm gesneden en gepoedercoat

De doosvormige lichtboxen kunnen uit acrylaat worden vervaardigd, maar ook geheel in aluminium

MONTAGE MOGELIJKHEDEN

Voor de montage kunt u ook bij ons terecht, wij monteren door het hele land. Vooraf kunnen wij hiervoor een prijs afgeven.

Met een ledspotje bevestigd aan het uithangbord zorgt u voor 24/7 zichtbaarheid in het straatbeeld. Uw onderneming is direct te vinden door de verlichting.

Stuur  uw eigen idee, uw logo en huisstijl-kleurnummers per email naar ons dan ontvangt u de digitale tekening en bespreken wij met u de mogelijkheden.

Voorbeelden van geproduceerde uithangborden

De uithangborden in eigen  doosvorm met  muurbeugel is slechts één model van onze mogelijkheden!

OVER ONS

Wij zijn de grootste uithangbordenleverancier van de Benelux en hopen u een mooie impressie van onze uithangborden te kunnen geven. Wat u ziet op onze website is maar een beperkt overzicht van de uithangborden die wij produceren.

Met een uithangbord wordt uw onderneming zichtbaar en vindbaar in het straatbeeld voor klanten en passanten. Met ons team van professionals komen wij uw uithangbord op afspraak bevestigen.

Contactformulier

MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de uithangborden? Neem contact met ons op, stel uw vraag dan kunnen wij u voorzien van een passend antwoord en/of voorstel.

Pin It on Pinterest

Share This